MegaIPTV Local v1.6

Aplikacioni eshte ne fazen testuese, duke klikuar butonin DOWNLOAD mund ta instaloni dhe ta testojme se bashku, se shpejti dhe kanale nga shtete tjera.

https://iptv.city/mega

DOWNLOAD

The application is still in beta version, you can install it by click on the DOWNLOAD button below, Soon will be added channels from other countries.